Interieurontwerp door CEKA

Een zakelijk interieuradvies bureau, dat is wat CEKA is. Zij houden zich bezig met interieuradvies, maar ook interieurontwerp. Het gaat hier niet alleen om het inrichten  van de diverse ruimtes in huis, maar om veel meer. Het gaat ook om zakelijke ruimtes, zodat er optimaal gebruik van kan worden gemaakt. In dit artikel lees je wat interieurontwerp inhoudt en wat CEKA daarin kan betekenen. 

Wie kan gebruik maken van CEKA?

CEKA staat klaar voor iedere zakelijke klant en kan diverse ruimtes ontwerpen, of het nou om kantoren gaat, wachtruimtes, vergaderruimtes of lobby’s, niks is CEKA te gek. Tevens ontwerpen ze voor onderwijsinstellingen soms ook wel eens hele gebouwen. Doordat CEKA een groot project kan ontwerpen, heb je bij het ontwerpen van het plan maar een partij nodig en dat is CEKA. Niet alleen ontwerpen ze, maar ze geven ook interieuradvies en zorgen er zelfs voor dat al het oude meubilair afgevoerd wordt. Zo hoef jij je alleen te focussen op de vernieuwing en niet wat je met alle oude spullen moet doen. 

De werkwijze van CEKA

Om interieurontwerp te realiseren zijn beiden partijen nodig, er zal dus nauw met CEKA worden samengewerkt. Het is ook belangrijk dat er nauw wordt samengewerkt, omdat CEKA het belangrijk vind dat de eisen en wensen volledig aansluiten bij wat de klant wil en hoe beter te realiseren dan samen te werken. CEKA heeft een bepaalde werkwijze die bestaat uit twee stappen:

  • Interieur adviesgesprek: Eerst wordt er een interieur adviesgesprek ingepland, tijdens dit gesprek wordt de ruimte bekeken, maar ook de eisen en wensen van de klant worden doorgenomen. Wanneer de eisen en wensen duidelijk zijn, wordt er naar de ruimte gekeken of alles bouwkundig wel mogelijk is. 
  • Ontwerpen: Reagerend op wat er mogelijk is gaat de ontwerper van CEKA aan de slag met het uitwerken van het ontwerp aan de tekentafel. Tijdens het uitwerken wordt er rekening gehouden met de punten die in het adviesgesprek naar voren zijn gekomen.

 

Een zakelijk interieuradvies bureau, dat is wat CEKA is. Zij houden zich bezig met interieuradvies, maar ook interieurontwerp. Het gaat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *