Thermrad radiatoren

Thermrad paneelradiatoren zijn A klasse paneelradiatoren. Dankzij de nieuwe manier van fabriceren hebben de radiatoren een mooi design en hoge kwaliteit.  Om de controleren of de radiator niet zal lekken wordt deze getest op een testdruk van maar liefst 13 bar. Zo kan Thermrad gerust 10 jaar garantie geven op zowel lak- als lekdichtheid.

Thermrad Assortiment

Het assortiment bestaat uit verschillende modellen. De meest bekende is het compact 4 serie model. Deze modellen zijn voorzien van 4 zijaansluitingen. Ook heeft Thermrad de super-8 serie. Deze 8 aansluitpunten zorgen voor extra aansluitmogelijkheden en is een prachtige oplossing voor een nieuwe installatie.

Thermrad radiator bestellen

Nieuwe Thermrad radiatoren bestelt u eenvoudig en snel online bij radiatorendiscounter.nl. Elke Thermrad radiator wordt rechtstreeks vanuit het distributiecentrum middels professioneel transport bij u bezorgd. Uiteraard, zoals u van ons gewend bent, zonder verzendkosten.

 

Thermrad paneelradiatoren zijn A klasse paneelradiatoren. Dankzij de nieuwe manier van fabriceren hebben de radiatoren een mooi design en hoge…

Leave a Reply

Your email address will not be published.