Jouw doucheset zichtbaar of niet-zichtbaar bouwen?

Als je bezig bent met het renoveren van jouw badkamer wil je natuurlijk voor een compleet nieuwe look gaan. Daar hoort dus ook een compleet nieuwe doucheset bij. Een doucheset is op een paar manieren te bouwen in jouw badkamer. Zo kan je ervoor kiezen om de zwarte doucheset in te laten bouwen, maar je kan er ook voor kiezen om de zwarte doucheset te laten opbouwen. Deze twee dingen lijken op elkaar, maar verschillen toch nog een beetje van elkaar. Zo is bij de ene manier jouw doucheset zichtbaar en bij de andere manier bijna niet zichtbaar, maar welke manier past er nou bij jou?

De doucheset laten inbouwen

Wanneer jij ervoor kiest om jouw compleet nieuwe doucheset te laten inbouwen, betekent dat jij jouw doucheset niet zal zien. Er zal dan achter de muren gebouwd worden als het ware. Het enige wat jij dan nog zal zien, is de douchekop, de knoppen om jouw douche aan te zetten en de doucheslang. Het is ook mogelijk om de douchekop in jouw plafond te bouwen. Dan zal je alleen de onderkant van jouw douchekop zien en zal jij jouw hoofd niet meer stoten aan de douchekop.

Door jouw doucheset in te laten bouwen, krijgt jouw badkamer een strakke en moderne uitstraling. 

De doucheset laten opbouwen 

Wanneer jij jouw compleet nieuwe doucheset liever gewoon helemaal ziet, laat je jouw doucheset opbouwen. Op die manier zal jij dus de gehele doucheset zien en zal er niet achter de muren gebouwd worden. 

 

Wanneer jij ervoor kiest om jouw doucheset te laten opbouwen, wil je natuurlijk wel een mooie doucheset uitzoeken aangezien je elke keer tegen de doucheset moet aankijken. Gelukkig bestaan er veel soorten en kleuren douchesets, waardoor de keuze reuze is. 

 

Als je niet weet wat je moet kiezen, kijk dan vooral verder op mastello.nl en maak dan jouw keuze of jij jouw doucheset wil laten opbouwen of inbouwen. 

 

Als je bezig bent met het renoveren van jouw badkamer wil je natuurlijk voor een compleet nieuwe look gaan. Daar…

Leave a Reply

Your email address will not be published.