Een Swissflex lattenbodem, wat maakt ze zo interessant?

Een belangrijk gedeelte van de nachtrust waar je (al dan niet) van kan genieten is het gevolg van de lattenbodem waar je gebruik van maakt. Uiteraard spreekt het voor zich dat er door de jaren heen menig aantal merken zijn geweest die ervoor hebben gekozen om een eigen lattenbodem op de markt te brengen. De Swissflex lattenbodem mogen we echter toch met recht en rede tot één van de meest populaire op de markt bestempelen. Zou jij graag te weten willen komen wat deze lattenbodem nu precies in de praktijk zo interessant maakt? Dan moet je vooral even verder lezen!

Wat maakt de Swissflex lattenbodem nu eigenlijk zo bijzonder?

Eén van de verschillende redenen waarom mensen in de praktijk niet zelden zweren bij een bed van het merk Swissflex heeft betrekking tot de zogenaamde Swissflex lattenbodem. Voor deze lattenbodem geldt dat ze ervoor zorgt dat je lichaam altijd uitstekend in balans zal zijn. Of je nu op je zij slaapt of je een fervente rugslaper bent maakt op dat vlak helemaal geen verschil.

Voor de zogenaamde Swissflex Bridge-technologie geldt in de praktijk dat ze bestaat uit zogenaamde zelfregulerende veer modules. Deze realiseren in de vorm van een keten de afzonderlijke latten met elkaar. Voor deze veer keten geldt dat ze geheel automatisch reageert op de lichaamsdruk terwijl ze zich volledig aanpast aan de bewegingen die mensen tijdens hun slaap uitvoeren. Het resultaat is een volledig ergonomische ondersteuning die een meerwaarde kan betekenen voor jouw nachtrust. 

Zorg goed voor je lichaam

Voor gevoelige onderdelen van het lichaam, zoals bijvoorbeeld de schouders, geldt dat ze op een maximale manier worden ontlast als gevolg van een zo groot mogelijke veerweg. Ook een maximale wegzinkt diepte draagt hier uiteraard  sterk aan bij. Voor andere lichaamsdelen geldt dan weer dat ze op hun beurt optimaal worden ondersteund. Dit maakt meteen duidelijk dat het gebruik van een Swissflex lattenbodem op ongelofelijk veelzijdige wijze een meerwaarde kan betekenen voor iedereen die er gebruik van maakt. Dit maakt ze het overwegen sowieso meer dan waard.

Ervaar zelf de vele voordelen van een bed van Swissflex 

Het spreekt voor zich dat er niet alleen maar voordelen zijn toe te schrijven aan deze bedden die het gevolg zijn van de aanwezigheid van  de Swissflex lattenbodem. Wat namelijk bovendien ook te denken van de andere elementen van het bed die verantwoordelijk kunnen zijn voor het comfort dat je ervaart? In eerste instantie is er bijvoorbeeld de aanwezigheid van de Geltex-matrassen. Deze matrassen staan er algemeen om bekend niet alleen een drukverlagende werking te hebben, daarnaast bieden ze ook een prima ondersteuning en is er sprake van een prima ventilatie. 

Een vaak gehoord probleem bij veel mensen heeft betrekking tot het feit dat ze in het midden van hun bed geconfronteerd worden met een zeer storende middenbalk. Dat kan een groot probleem zijn. Dit omwille van verschillende redenen. Zowel wanneer je samen slaapt met je partner als wanneer je graag alleen plaatsneemt in het midden zal je kunnen vaststellen dat de aanwezigheid van deze balk een behoorlijke doorn in het oog zal zijn. Gelukkig zal je dit probleem niet hebben bij de keuze voor een bed van Swissflex. Ook dit is dan ook beslist een reden om te kiezen voor een Swissflex lattenbodem. Een belangrijke frustratie wordt hiermee immers de wereld uitgeholpen. 

 

Een belangrijk gedeelte van de nachtrust waar je (al dan niet) van kan genieten is het gevolg van de lattenbodem…

Leave a Reply

Your email address will not be published.