Wijzonol: verf van Hollandse bodem

Wijzonol is een verfmerk van Hollandse bodem met een zeer veelzijdig assortiment. Of je nu op zoek bent naar grondverf, muurverf, buiten- of binnenlak, Wijzonol heeft het allemaal. In het kort bestaat het assortiment van Wijzonol uit de volgende categorieën:

  • Primers en grondverven;
  • 2-componenten coatings/toplagen;
  • Voorstrijkmiddelen en muurverven;
  • Verven, beitsen en lakken;
  • Reparatiemiddelen.

De producten van Wijzonol zijn geschikt voor diverse soorten ondergronden, zoals metaal, hout, steenachtige ondergronden en kunststoffen. In deze blog wat meer informatie over de bekendste producten van Wijzonol.

 

LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Deze buitenverf wordt ook wel het paradepaardje van Wijzonol genoemd. Het hoogwaardige verfsysteem draagt bij aan een uitstekende buitenduurzaamheid, behoudt zijn glans optimaal en wordt bovendien ook veelal gebruikt door professionele schilders. De basiskleur van deze verf is wit, maar er zijn ook allerlei verschillende mengkleuren mogelijk. Verder leent deze verf zich voor de volgende ondergronden: hout, metaal en kunststof (allemaal al behandelt met een primer of grondverf).

 

Wijzotex Mat

Een gladde binnenmuurverf die makkelijk te verwerken is. De muurverf heeft een matte uitstraling en is daarnaast ook nog eens vrij van diverse oplosmiddelen. Dit houdt in dat de verf bijna geen (bedwelmende) geur afgeeft en dus prettig in gebruik is; al blijft ventileren belangrijk wanneer je met verf aan de slag gaat. De verf is naast wit ook verkrijgbaar in allerlei mengkleuren en kan gebruikt worden op verschillende ondergronden: steenachtige ondergronden, stucwerk en behang. Ook handig om te weten: de verf heeft een klasse 2 schrobvastheid, wat inhoudt dat je de muur makkelijk schoon kunt maken, zonder dat je de verflaag aantast.

 

Dekkend Tuinbeits

Wijzonol Dekkend Tuinbeits is een verfbeits die geschikt is voor gebruik van tuin en terras. Deze beits heeft een 1-potsysteem, wat inhoudt dat deze verfbeits dient als grondlaag en toplaag. Hartstikke makkelijk toch: met 1 potje ben je gewoon klaar! Daarnaast is deze verfbeits vochtregulerend en heeft het een uitstekende buitenduurzaamheid. Ook deze beits is verkrijgbaar in standaard wit en mengkleuren.

Ook enthousiast geworden over deze Hollandse verfleverancier, neem dan snel kijkje op https://www.verf.nl/

Wijzonol is een verfmerk van Hollandse bodem met een zeer veelzijdig assortiment. Of je nu op zoek bent naar grondverf,…

Leave a Reply

Your email address will not be published.